Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

FILET DE TONYINA "A LA MANERA ALGARVIA"

dimecres, 5 de febrer del 2025

 Ingredients:

tonyina fresca

3 alls

suc d'una llimona

2 cebes grans

100 ml vi blanc

oli, sal, pebre, julivert o coriandre 

farina

Elaboració del plat:

Condimenteu els filets de tonyina amb la sal, el pebre, els alls picats, els suc de la llimona i una raig d'oli.

Deixeu marinar durant unes hores, després els passeu per farina i els fregiu.

A part, feu la ceba a la cassola a foc baix fins que sigui transparent. Cal que hi afegiu el vi blanc a la ceba i després ho tireu per sobre de la tonyina. Empolseu amb el coriandre o julivert i ho podeu servir amb patates cuites o "grelos" saltejats.

Recepta presentada per: Jovita Sanchez


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada