Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

RISOTTO DE REMOLATXA

dimecres, 29 de gener del 2014

Ingredients:


360g d'arròs
1/2 got de vi blanc
200g de remolatxa cuita
200 ml de caldo de verdures
1 porro
4 grans d'all
80g formatge parmesà
4 anacards salats
gingebre
1 cullerada de sèsam
pebre negre
oli d'oliva
sal

Elaboració del plat

Peleu i talleu el porro i els alls ben fins.
En una cassola amb una mica d'oli coureu el porro a foc mig-baix, afegiu l'all i ho courem una mica més.
Incorporeu les rodanxes de remolatxa, els anacards, totes les espècies i la sal, finalment l'arròs i ho coem uns 5 minuts.
Escalfeu el brou i el suc de la remolatxa.
Incorporeu el vi a la cassola i el deixem evaporar.
Posem el suc de la remolatxa.
Quan no quedi líquid tirar el brou de mica en mica, tot remenant constant ment.
Uns minuts abans d'apagar el foc, incorporem el parmesà ratllat, barrejant-ho bé.
Apaguem el foc i deixem reposar uns minuts.


Presentada per Montserrat Pujadas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada