![]() |
Foto: Cesca Rosàs |
Ingredients:
1 paquet d'espaguetis
bolets
1 ceba grossa
4 grans d'all
tomàquets madurs
sal
pebre
conyac
Elaboració del plat:
Netejeu i talleu els bolets a trossets petits. Jo he fet servir pinetells.
Els coeu i els reserveu.
Talleu la ceba petita, aixafeu els alls i que vagi coent tot fins que la ceba estigui ben rosseta. Hi afegiu el tomàquet ratllat, ho salpebreu i ho deixeu sofregir tot plegat.
Afegiu un raig de conyac i el deixeu evaporar, ho podeu juntar amb els bolets. Ho remaneu 5 minuts tot junt.
Mentres, haureu bullit la pasta i un cop cuita ho aboqueu a la cassola on teniu el sofregit.
Feu una bona remenada i ja ho teniu. Es un plat senzill i molt bo.
Bon profit!!
Recepta presentada per: Cesca Rosàs
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada