Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ESPAGUETIS AMB BOLETS

dimarts, 26 de novembre del 2024

Foto: Cesca Rosàs

 Ingredients
:

1 paquet d'espaguetis

bolets

1 ceba grossa

4 grans d'all

tomàquets madurs

sal

pebre 

conyac

Elaboració del plat:

Netejeu i talleu els bolets a trossets petits. Jo he fet servir pinetells.

Els coeu i els reserveu.

Talleu la ceba petita, aixafeu els alls i que vagi coent tot fins que la ceba estigui ben rosseta. Hi afegiu el tomàquet ratllat, ho salpebreu i ho deixeu sofregir tot plegat.

Afegiu un raig de conyac i el deixeu evaporar, ho podeu juntar amb els bolets. Ho remaneu 5 minuts tot junt.

Mentres, haureu bullit la pasta i un cop cuita ho aboqueu a la cassola on teniu el sofregit.

Feu una bona remenada i ja ho teniu. Es un plat senzill i molt bo.

Bon profit!!

Recepta presentada per: Cesca Rosàs


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada