Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTA AMB XAMPINYONS I ESPINACS

dimecres, 5 de febrer del 2025

Foto: Maria Vila

.




Ingredients:

400 g xampinyons portobello

200 d formatge cremós

200 g espinacs baby

400 g pasta (llaços)

1 cabeça d'alls

2 cebes morades

pebre negre

sal, oli d'oliva

Elaboració del plat:

Poseu a escalfar el forn a 180º

En una safata poseu els xampinyons tallats as làmines i la ceba en juliana. Saleu-ho i poseu-hi pebre i un raig d'oli. Remenu Afegiu la cabeça d'alls tallada per la meitat amb un rajolí d'oli per sobre. Al costat poseu el formatge cremós. Poseu-ho a coure al forn de 30 a 40 minuts tapat amb paper d'alumini.

Un cop cuit, traieu la cabeça i aixefeu els grans d'all per extreure,n la polpa. Afegiu a la safata juntament amb els espinacs crus.

Coeu la pasta d'acord amb les instruccions del fabricant. Un cop cuita, heu d'escórrer-la i afegir-la a la safata damunt dels espinacs. Barrejeu-ho tot.

El plat ja estarà llest per servir.

Recepta presentada per: Maria Vila

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada