![]() |
Foto: Maria Vila |
400 g xampinyons portobello
200 d formatge cremós
200 g espinacs baby
400 g pasta (llaços)
1 cabeça d'alls
2 cebes morades
pebre negre
sal, oli d'oliva
Elaboració del plat:
Poseu a escalfar el forn a 180º
En una safata poseu els xampinyons tallats as làmines i la ceba en juliana. Saleu-ho i poseu-hi pebre i un raig d'oli. Remenu Afegiu la cabeça d'alls tallada per la meitat amb un rajolí d'oli per sobre. Al costat poseu el formatge cremós. Poseu-ho a coure al forn de 30 a 40 minuts tapat amb paper d'alumini.
Un cop cuit, traieu la cabeça i aixefeu els grans d'all per extreure,n la polpa. Afegiu a la safata juntament amb els espinacs crus.
Coeu la pasta d'acord amb les instruccions del fabricant. Un cop cuita, heu d'escórrer-la i afegir-la a la safata damunt dels espinacs. Barrejeu-ho tot.
El plat ja estarà llest per servir.
Recepta presentada per: Maria Vila
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada