Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ARANCINI D'ARRÒS SOBRANT

dimecres, 5 de febrer del 2025

Foto d'Anabel Burguillos
 Ingredients:

10 - 15 unitats

250 g d'arròs melós de peix o marisc

50/70 g formatge parmesà

pa ratllat o panko (per arrebossar)

1 ou batut (per arrebossar)

Afegir una mica d'aigua freda i sal

Farina comú o de cigró

oli vegetal (per fregir)


Elaboració del plat:

Prepareu la barreja i feu boles

En un bol barregeu l'arròs sobrant de la paella que us hagi sobrat amb el formatge parmesà i feu boles.

Agafeu uns 25 g de la barreja, ha de ser moldejable, i amb l'ajuda de les mans li doneu forma.

Passeu les boles per la farina i després per l'ou batut.  A continuació per el pa ratllat i ja les podeu fregir.

Poseu oli abundant en una paella a uns 180º i aneu fregint per tandes fins que quedin daurades. Uns dos minuts aproximadament, les traieu i les poseu sobre paper absorbent un parell de minuts.

Serviu els arancinis calents amb qualsevol salsa: all i oli, salsa de tomàquet o pesto.

Si l'arròs està molt sec podeu afegir una mica de mantega pomada, anant amb molt de compte. Ho podeu barrejar també si voleu amb unes favetes baby o pèsols o espinacs. ( Si l'arròs no portés vegetals)

Recepta presentada per: Anabel Burguillos




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada