Foto d'Anabel Burguillos |
10 - 15 unitats
250 g d'arròs melós de peix o marisc
50/70 g formatge parmesà
pa ratllat o panko (per arrebossar)
1 ou batut (per arrebossar)
Afegir una mica d'aigua freda i sal
Farina comú o de cigró
oli vegetal (per fregir)
Elaboració del plat:
Prepareu la barreja i feu boles
En un bol barregeu l'arròs sobrant de la paella que us hagi sobrat amb el formatge parmesà i feu boles.
Agafeu uns 25 g de la barreja, ha de ser moldejable, i amb l'ajuda de les mans li doneu forma.
Passeu les boles per la farina i després per l'ou batut. A continuació per el pa ratllat i ja les podeu fregir.
Poseu oli abundant en una paella a uns 180º i aneu fregint per tandes fins que quedin daurades. Uns dos minuts aproximadament, les traieu i les poseu sobre paper absorbent un parell de minuts.
Serviu els arancinis calents amb qualsevol salsa: all i oli, salsa de tomàquet o pesto.
Si l'arròs està molt sec podeu afegir una mica de mantega pomada, anant amb molt de compte. Ho podeu barrejar també si voleu amb unes favetes baby o pèsols o espinacs. ( Si l'arròs no portés vegetals)
Recepta presentada per: Anabel Burguillos
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada