Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Espàrrecs verds amb pernil salat i ou ferrat

dimarts, 18 d’abril del 2023

 Ingredients

Un manat d'espàrrecs verds de cultiu 

-Tres llesques de pernil salat, tallat a juliana 

-Un ou 

-Oli d'oliva 

-Sal

Elaboració del plat

Primerament, netegem els espàrrecs i els tallem uns cinc dits de llargada, des de la punta. 

Seguidament, els fregim amb un raig d'oli a foc moderat fins que són cuits. 

A continuació, afegim el pernil tallat a juliana, ho deixem coure tot plegat tres minuts més, i ja ho podrem posar en el plat on ho servirem. 

A part, en una paella amb un raig d'oli, fregirem un ou ferrat, i quan sigui al nostre gust, el posarem damunt els espàrrecs i ja ho podrem treure a taula. 

Bon profit !!!

Recepta presentada per: Lourdes Batlles

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada