Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CARPACCIO DE XAMPINYONS PORTOBELLO (2 pax)

dimarts, 26 de novembre del 2024

Foto: Anabel Burguillos

 Ingredients:

3/4 kg xampinyons portobello

60 g pasta miso

suc 1/2 llimona

gengibre ratllat, oli d'oliva

15 ml vinagre de poma

5 ml oli de sèsam

xarop d'atzavara

ratlladura de llimona i de llima

bitxo fresc, fruita de temporada, (préssec, maduixes o magrana)

melmelada de préssec o chutney

sal i parmesà en escates

coriandre fresc

Elaboració del plat:

Emulsioneu la vinagreta amb el miso, el suc de la llimona, el gengibre ratllat, l'oli d'oliva, el vinagre de poma, el vinagre de sèsam, el xarop d'atzavara, la ratlladura de taronja i el bitxo tallat molt petit.

Per el carpaccio, talleu els xampinyons a làmines i els poseu en rotllana per tot el plat. Podeu tallar-los amb mandolina o un ganivet molt esmolat.

Serviu freds i poseu la vinagreta emulsionada per sobre. La melmelada per sobre,després, talleu la fruita a daus i ho repartiu per sobre. Al final hi afegiu el parmesà, la sal, l'oli, el coriandre i la ratlladura de llima. 

Recepta presentada per: Anabel Burguillos

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada