Foto: Anabel Burguillos
Ingredients:
3/4 kg xampinyons portobello
60 g pasta miso
suc 1/2 llimona
gengibre ratllat, oli d'oliva
15 ml vinagre de poma
5 ml oli de sèsam
xarop d'atzavara
ratlladura de llimona i de llima
bitxo fresc, fruita de temporada, (préssec, maduixes o magrana)
melmelada de préssec o chutney
sal i parmesà en escates
coriandre fresc
Elaboració del plat:
Emulsioneu la vinagreta amb el miso, el suc de la llimona, el gengibre ratllat, l'oli d'oliva, el vinagre de poma, el vinagre de sèsam, el xarop d'atzavara, la ratlladura de taronja i el bitxo tallat molt petit.
Per el carpaccio, talleu els xampinyons a làmines i els poseu en rotllana per tot el plat. Podeu tallar-los amb mandolina o un ganivet molt esmolat.
Serviu freds i poseu la vinagreta emulsionada per sobre. La melmelada per sobre,després, talleu la fruita a daus i ho repartiu per sobre. Al final hi afegiu el parmesà, la sal, l'oli, el coriandre i la ratlladura de llima.
Recepta presentada per: Anabel Burguillos
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada