Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TAPA DE PATATA AMB BOLETS

dimecres, 18 de desembre del 2019



Ingredients:

Foto: Mª José Morales

1 i 1/2 kg de patates
200 g bolets
200 g cansalada del coll
2 grans d'all
4 ous de guatlla
oli
sal
julivert
pebre



Elaboració del plat:


Primer de tot poseu les patates a bullir i un cop cuites , les escorreu i les aixafeu amb la forquilla.
A continuació en una paella gran amb una mica d'oli, sofregiu la cansalada tallada petita i la reserveu.
En el mateix oli de coure la cansalada fregireu els alls i els bolets, rectitificareu de sal i pebre,  si és necessari.
Afegiu una part  de la cansalada ( en deixeu una part per decorar el plat), i aneu incorporant la patata remenant poc a poc fins que ho tingueu tot barrejat.
Per a la presentació:
Repartireu les racions de patata amb bolet i cansalada, si pots ser amb un motlle i al damunt i posareu un ou ferrat de guatlla , també la resta de la cansalada.

Bon profit!!


Elaborada per:  Mª José Morales

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada