Ingredients:
Foto: Mª José Morales |
1 i 1/2 kg de patates
200 g bolets
200 g cansalada del coll
2 grans d'all
4 ous de guatlla
oli
sal
julivert
pebre
Elaboració del plat:
Primer de tot poseu les patates a bullir i un cop cuites , les escorreu i les aixafeu amb la forquilla.
A continuació en una paella gran amb una mica d'oli, sofregiu la cansalada tallada petita i la reserveu.
En el mateix oli de coure la cansalada fregireu els alls i els bolets, rectitificareu de sal i pebre, si és necessari.
Afegiu una part de la cansalada ( en deixeu una part per decorar el plat), i aneu incorporant la patata remenant poc a poc fins que ho tingueu tot barrejat.
Per a la presentació:
Repartireu les racions de patata amb bolet i cansalada, si pots ser amb un motlle i al damunt i posareu un ou ferrat de guatlla , també la resta de la cansalada.
Bon profit!!
Elaborada per: Mª José Morales
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada