Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SALMORRETA

dimecres, 10 d’abril del 2019
Ingredients: 
Foto: Josep Melgarejo

(per a 10 porcions)

4 nyores
3 grans d'all
3 tomàquets vermells
2 cebes
1/2 litre de fumet de peix

Elaboració del plat:

Poseu les nyores a hidratar en aigua calenta.
Feu el sofregit amb les cebes, els grans d'all i els tomàquets.
Afegir les nyores amb la pell però sense llavors i el fumet.
Bulliu cinc minuts.
Tritureu i coleu per el xinès.
Un cop fred es poden fer glaçons més aviat grans, com els que comprem al súper.
Es congelen i ja estan preparats per quan calgui.
Es fan servir per fer arròs, fideus a la cassola, estofat patates amb costelles o peix, etc. etc.
Si anem amb presa enlloc de fer el sofregit afegim uns glaçons i ens servirà igual.
Igualment es pot afegir com si fos una "pastilla concentrada".

Presentada per Josep Melgarejo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada