Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MONIATOS FARCITS AMB BOTIFARRA, POMA I ANOUS

dimarts, 28 de novembre del 2023

 Ingredients:

Foto: Montserrat Pujadas
Per a dues persones


2 moniatos grandets

250 gr de botifarra crua

250 gr de poma golden

50 gr d'anous

Oli

Sal i pebre

Ratafia

Formatge ratllat Emmental


Elaboració del plat:

Per començar, coeu els moniatos al forn i deixeu que es refredin.

Seguidament, coeu la botifarra amb una mica d'oli, en una cassola de fang.

Ratlleu la poma i afegiu-la a la botifarra.

A continuació, coeu tot junt, afegint-hi un raget de ratafia i aneu remenant  que quedi tot ben integrat.

Talleu les anous petites i afegiu-les a la cassola i els moniatos per la meitat. Treieu la polpa deixant una borada perquè no es trenqui.

Afegiu la polpa a la cassola remenant que quedi tot ben integrat i poseu sal i pebre al gust.

Farciu els moniatos amb la masa i poseu-hi el formantge ratllat per sobre.

Per acabar, coeu al forn 10 minuts a 180º.


Bon profit!

Recepta presentada per: Montserrat Pujadas




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada