Ingredients:
![]() |
Foto: Montserrat Pujadas |
2 moniatos grandets
250 gr de botifarra crua
250 gr de poma golden
50 gr d'anous
Oli
Sal i pebre
Ratafia
Formatge ratllat Emmental
Elaboració del plat:
Per començar, coeu els moniatos al forn i deixeu que es refredin.
Seguidament, coeu la botifarra amb una mica d'oli, en una cassola de fang.
Ratlleu la poma i afegiu-la a la botifarra.
A continuació, coeu tot junt, afegint-hi un raget de ratafia i aneu remenant que quedi tot ben integrat.
Talleu les anous petites i afegiu-les a la cassola i els moniatos per la meitat. Treieu la polpa deixant una borada perquè no es trenqui.
Afegiu la polpa a la cassola remenant que quedi tot ben integrat i poseu sal i pebre al gust.
Farciu els moniatos amb la masa i poseu-hi el formantge ratllat per sobre.
Per acabar, coeu al forn 10 minuts a 180º.
Bon profit!
Recepta presentada per: Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada