Ingredients:
per 4 persones5 tomàquets madurs
2 cebes
Oli
Sal
Pebre
Unes fulles de menta
Orenga i una fulla de romaní (opcional)
Elaboració del plat
Per comença, netegeu les mongetes verdes i talleu-les a la mida que més us agradi.
Seguidament, poseu a bullir una cassola amb aigua i sal i a la que arrenqui el bull, afegiu-hi les mongetes.
Deixeu-ho bullir a foc fort durant uns 10 o 12 minuts perquè quedin al dente.
Mentrestant, talleu la ceba i el tomàquet a daus petits.
poseu una mica d'oli a una paella, afegiu-hi la ceba, doneu-li un parell de voltes i seguidament el tomàquet, les herbes aromàtiques, la sal i el pebre.
Doneu-hi un parell de voltes més i retireu-ho del foc.
Un cop tingueu les mongetes al dente, escorreu-les bé i a continuació ja podreu emplatar.
A casa ho fem posant un motlle rodó al mig del plat, amb les mongetes de base, el sofregit per sobre i un parell de fulles de menta fresca, al capdemunt.
Bon profit!
Recepta presentada per: Gisela Pagès
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada