Ingredients:
200 g de "berza" tallada a juliana
1 ceba
2 alls
600 g de patates
1 xoriço
2 llesques de pa de blat de moro
1,5 dl. d'0li
sal
Elaboració del plat
Peleu les patates, la ceba i els alls i poseu-les a coure amb aigua condimentada amb sal i la meitat de l'oli.
Afegiu el xoriç per donar gust al caldo.
Mentrestant es prepareu les fulles de ¨"berza" , renteu-les i talleu-les molt primes.
Quan les patates estiguin ben cuites, retireu el xoriç i tritureu la resta (patates, ceba i alls). Poseu al foc altre cop i 10 minuts abans de servir, amb el caldo bullint, es barreja amb la col ben escorreguda.
Deixeu-ho coure amb el recipient obert fins que estigui cuita, es rectifica dels condiments i s'afegeix l'oli restant.
Finalment es posa una rodanxa de xoriç a cada tassa de fang i es rega amb el caldo verd.
Presentada per; Jovita Sanchez
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada