Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CALDO VERDE A LA MANERA DEL MIÑ0

dimecres, 5 de febrer del 2025

 Ingredients:

200 g de "berza" tallada a juliana

1 ceba

2 alls

600 g de patates

1 xoriço

2 llesques de pa de blat de moro

1,5 dl. d'0li

sal


Elaboració del plat

Peleu les patates, la ceba i els alls i poseu-les a coure amb aigua condimentada amb sal i la meitat de l'oli.

Afegiu el xoriç per donar gust al caldo.

Mentrestant es prepareu les fulles de ¨"berza" , renteu-les i talleu-les molt primes.

Quan les patates estiguin ben cuites, retireu el xoriç i tritureu la resta (patates, ceba i alls). Poseu al foc altre cop i 10 minuts abans de servir, amb el caldo bullint, es barreja amb la col ben escorreguda.

Deixeu-ho coure amb el recipient obert fins que estigui cuita, es rectifica dels condiments i s'afegeix l'oli restant.

Finalment es posa una rodanxa de xoriç a cada tassa de fang i es rega amb el caldo verd.

Presentada per;  Jovita Sanchez


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada