Foto: M. Assumpció Fontcuberta |
100 g de ceba
100 g de bolets
100g de carbassa
100 g de poma
0li o mantega
Elaboracio del plat:
Talleu cada ingredient a daus petits, sense barrejar-los.
Poseu a la paella la ceba tallada. Fregiu-la molt lentament ( no ha d'enrossir).
Quan estigui prou cuita deixeu-la en un plat. A la mateixa paella, poseu-hi els bolets i
els coeu fins que estiguin cuits i els deixeu al mateix plat de la ceba.
Ara agafeu la carbassa, la fregiu fins que quedi cuita, la barregeu amb els altres ingredients.
Finalment, fregiu la poma, sense que es desfaci.
Un cop cuits tots els ingredients, poseu-los a la paella de nou i escalfeu-los junts
un moment per poder-los posar al motlle amb mes facilitat.
Es bo servit tebi.
Es pot acompanyar amb una torradeta o menjar sol.
Presentat per M. Assumpció Fontcuberta.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada