Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BAVAROISE DE PINYA

dimarts, 10 de juny del 2014
Ingredients:

1 Pot de pinya d’un quilo
200 gr. de sucre
250 gr. de nata muntada
6 Fulles de gelatina
Caramel líquid


Elaboració del plat:

Triturar la pinya amb el sucre. Reservar.
Remullar les fulles de gelatina amb la meitat del suc de pinya que queda al pot. Un cop remullades escalfar-les una mica al foc fins que es desfacin. Un cop desfetes afegir ràpidament al triturat de pinya i barrejar. Reservar.
Muntar la nata.
Barrejar la nata amb el barreja de la pinya.
Posar caramel líquid al motlle ( jo faig servir el de plum-cake, m’agrada més la presentació).
Tirar tota la barreja de la pinya i la nata
Posar a la nevera. 
Aquest postre és per menjar-lo a l’endemà.

Bon profit !!!

Presentada per: Maria Bouterin

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada