Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COLIFLOR GRATINADA AMB BOTIFARRA

dimarts, 14 de febrer del 2023

 Ingredients:

1 coliflor

2 patates

1 botifarra

Oli i sal

Formatge ratllat


Beixamel:

2o g de mantega

20 g de farina

200 cl de llet

Un polsim de nou moscada

Sal


Elaboració del plat:

Primer de tot bulliu la coliflor i les patates, les escorreu bé, les aixafeu i les reserveu.

Coeu una botifarra a la brasa i també la reserveu.

A continuació sofregiu la ceba i una vegada ben cuita, agafeu una safata que pugui anar al forn i poseu una mica d'oli, una capa generosa de ceba , una capa de coliflor amb patata, ho salpebreu.

Feu una beixamel, ho poseu per sobre, escampeu una mica de formatge ratllat per sobre i ho gratineu fins que quedi ros.

I ja veieu que fàcil i ràpid que es


Recepta elaborada per:  Dolors Vilaró




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada