Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ARRÒS AMB BACALLÀ

dissabte, 14 d’abril del 2012
Ingredients:



Foto: Roser Blasco
400 grs. d'arròs
300 grs. de bacallà salat i esqueixat
1 kg. de carxofes
200 grs. de pèsols
3 cullerades de tomàquet triturat
All
Julivert
1/2 got de vi blanc

Elaboració del plat:

Netejar, tallar i bullir les carxofes en aigua, sal i un rajolí de suc de llimona.
Quan estigui cuit, reservar.
Bullir els pèsols, colar i reservar.
Fer un sofregit amb l'all i julivert picat.
Afegir el tomàquet.
Quan estigui al seu punt, afegir el bacallà prèviament dessalat.
Remenar una mica i posar l'arròs.
Tot seguit l'aigua bullint i el vi.
A mitja cocció afegir les verdures i deixar-ho coure 5 minuts més.
Apartar del foc i deixar reposar 5 minuts més tapat amb un drap de cuina.
Presentada per Araceli Morella

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada