Ingredients:
Una làmina de pasta de full
6 tires de pebrot vermell
500g d'espinacs congelats cuits
6 talls de bacó
2 salsitxes
100g de panses remullades
150g de mongetes del ganxet cuites
Un raig d'oli per posar sobre les mongetes un cop tretes del forn.
Elaboració del plat:
Estireu la làmina de la pasta de full.
Poseu-hi, els espinacs cuits a sobre, juntament amb les panses. Que quedi cobert.
Seguidament, hi posem els altres ingredients: una tira de mongetes al mig, una tira de pebrot per banda de les mongetes i una tira de bacó al costat de la de pebrot.
Talleu les salsitxes en trossos petits i poseu-los escampats per sobre de les mongetes.
Si us en sobren, poseu-los pels costats de la làmina.
Un cop posats els ingredients, prepareu el forn a 180ºC i fiqueu-la a dins durant uns 15 o 20 minuts, segons el forn de cadascú
Cuita i menjada és molt bona.
Bon profit!
Recepta presentada per: M. Asumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada