Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COCA DE RECAPTA

dimarts, 14 de febrer del 2023
Ingredients:



Una làmina de pasta de full
6 tires de pebrot vermell
500g d'espinacs congelats cuits
6 talls de bacó
2 salsitxes
100g de panses remullades
150g de mongetes del ganxet cuites
Un raig d'oli per posar sobre les mongetes un cop tretes del forn.

Elaboració del plat:

Estireu la làmina de la pasta de full.
Poseu-hi, els espinacs cuits a sobre, juntament amb les panses. Que quedi cobert.

Seguidament, hi posem els altres ingredients: una tira de mongetes al mig, una tira de pebrot per banda de les mongetes i una tira de bacó al costat de la de pebrot.

Talleu les salsitxes en trossos petits i poseu-los escampats per sobre de les mongetes.
Si us en sobren, poseu-los pels costats de la làmina.

Un cop posats els ingredients, prepareu el forn a 180ºC i fiqueu-la a dins durant  uns 15 o 20 minuts, segons el forn de cadascú

Cuita i menjada és molt bona.
Bon profit!

Recepta presentada per: M. Asumpció Fontcuberta










0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada