Foto: Assumpció Volart |
1 pollastre de pagès
2 cebes
5-6 grans d' all
1 tomàquet
2fulles de llorer
Una branca de canyella
1 raig de vi
1 copeta de conyac
Pinyons
Prunes
Oli
Sal
Elaboració del plat:
Per començar tallem el pollastre en trossos petits. Seguidament el posem a la cassola amb oli fins que s' enrosseixi. Després hi posem la ceba i els alls i ho deixem una estona fins que agafin color.
A continuació, hi posem un raig de vi, el llorer, la canyella, el tomàquet i la copeta de conyac. Ho salarem i ho deixarem en foc baix durant hora i mitja.
Finalment, hi posarem les prunes i els pinyons durant 10 minuts aproximada ment. Abans els pinyons
els haurem de passar per la paella fins que s'enrosseixin.
Ara ja es pot servir. Bon profit,
Presentada per: Assumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada