Ingredients:
Dues safates de bolets
Soja texturitzada gruixuda
8 escalunyes
2 o 3 pastanagues, tallades en rodanxes gruixudes
3 grans d'all
Puré de tomàquet
Farina
Vi negre
Brou
Farigola
Llorer
Sal i pebre
Oli d'oliva
Mantega
Elaboració del plat:
Comencem posant la soja texturitzada en un got amb aigua per hidratar-la.
Escalfem l'oli d'oliva i la mantega en una cassola. Una vegada hagin agafat temperatura saltejarem els bolets a foc alt perquè no perdin aigua, fins que estiguin daurats.
Retirem els bolets i afegim a l'olla les escalunyes i les pastanagues, les daurem. Retornem els bolets i incorporem també la soja. Afegim l'all, el puré de tomàquet, el pebre i esperem un parell de minuts a posar-hi la farina.
Després serà el torn del vi. Ho deixem coure a foc lent durant uns minuts fins que el vi s'hagi reduït a la meitat. Afegim el brou i la branca de farigola, i cuinem durant fins que les escalunyes i la pastanaga estiguin a punt.
Es pot acompanyar amb arròs, polenta, puré de patates, orzo o fins i tot de pasta.
Recepta presentada per: Nacho Veguillas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada