Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ESPÀRRECS AMB CREMA DE CEBA

dimecres, 6 d’abril del 2022

 Ingredients:

1 Pa de coca

2 cebas morades petites 

3 manats d'espàrracs

4 grills d'alls

400ml de llet evaporada

1 cullerada de sucre morè

Pebre negre

Oli d'oliva


Elaboració del plat:

Per començar, talleu el pa amb llesques i torreu-lo.

 A continuació talleu la ceba en rodanxes petites i fregiu-la amb all i una cullerada de sucre morè, perquè quedi caramel·litzada.

Tot seguit poseu la llet evaporada i un pessic de pebre negre, perquè quedi una salsa cremosa.

Poseu la salsa damunt dels espàrrecs escaldats. 

Finalment un cop muntada la tapa, poseu al damunt el formatge parmesà i al forn 5 minuts. I ja la podeu servir.

Bon profit.


Recepta presentada per: Mª Rosa Dantí.
































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada