
Per la pasta de creps:
1/2 l. de llet
150 gr de farina
2 ous
1 pessic de sal
Per el farciment:
1 ceba
300 gr de xampinyons
200 gr de pernil dolç
200 gr formatge Parmesà
Beixamel:

1/2 l. llet
200 gr de farina
20 gr de mantega
nou moscada
un polsim de sal
Elaboració del plat
Per fer el farcit amb una cassola i oli sofregiu la ceba picada.
Quan estigui dauradeta afegiu-hi els xampinyons laminats, rectifiqueu-ho,de sal, i deixeu-ho sofregir durant 10 minuts.
Mentrestant, per fer la pasta, poseu en un bol els ous batuts i la llet, i afegiu la sal i la farina a poc a poc mentres remeneu amb un batedor fins que quedi una massa ben fina.
Deixem reposar a la nevera 30 minuts.
Després per coure la pasta, agafeu la mida d'un cullerot, i poseu-ho en una crep pera o paella plana calenta, amb una mica de mantega.
Aleshores poseu a trossets el pernil dolç a sobre dels xampinyons i el formatge parmesà rallat.
Es pot presentar com una lasanya, o bé enrotllat com un crep.
De creps, com les pizzes, ens podem inventar els que vulguem. Dolços, salats......tos us sortiran la mar de bons¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Bon Profit......
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada