Ingredients:
- Cigrons
- Costella de porc
- Gallina o pollastre
- Cansalada
- Xoriço
- Morcilla o butifarra negra
- Verdures: (pastanaga, porro i api)
-Aigua
Preparació:
Posar els cigrons en remull almenys durant 12 hores.
Rentar les carns, els embotits i la verdura.
Posar les carns en una olla i cobrir d'aigua. Quan arribi al punt d'ebullició afegir els cigrons i les verdures i mantenir la cocció durant un parell d'hores a foc lent. Comprobar si està bé sal i rectificar si cal.
Per finalitzar, incorporar el xoriço i la morcilla (o butifarra negra) i deixar reposar uns 20 minuts amb l'olla tapada.
Passat el temps de repòs separar el caldo per fer la sopa i servir els cigrons amb les carns i els embutits.
Recepta elaborada per Jovita Sánchez


0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada