Ingredients;
4 talls de bacallà dessalat
1/2 bitxo o 1 caiena
250 cl d'oliva verge
Elaboraciò del plat;
Posem una cassola al foc amb l'oli, hi posem els alls laminats i el bitxo que es daurin una mica sense que es cremin, retirem i reservem.
En el mateix oli posem el bacallà amb la pell cap amunt, deivem el foc fluix i sacsegem una mica amb compte,deixem 5 minuts i el girem, deixem 5 minuts més.
Seguidament el treiem i el guardem.
Llavors agafem unes baretes o un colador fi i batem l'oli de la cassola que juntament amb la gelatina que deixa el bacallá ajudarà a lligar la salsa.
Un cop feta l'emulsió hi tornem a posar el bacallà, deixem que agafi temperatura.
Per servir-lo posem els xips d'all per sobre i a gaudir-ho.
PS: Aquest es un plat molt tipic del Pais Basc, però que es fa arreu, es molt facil i molt gustós.
Presentada per; Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada