Un tros de bacallà remullat sense espina
Foto: Assumpció Volart |
3 ous
1 patata mitjana
2 fulles de llorer
1 all
Elaboració del plat
Pelem la patata i la bullim amb el llorer. Un cop la patata
està cuita, la retirem i fem arrencar el bull al bacallà.
En el precís moment en que aquest arrenca el bull,
li tirem la farina i apaguem el foc.
Remenem fort perquè no ens quedi massa espès.
Si costa molt podem afegir-hi una mica de llet.
Ho deixem refredar. Un cop fred podem tirar els ous
d'un en un.
Barregem a la pasta els alls i el julivert tallat petit.
Posem oli en un atuell fondo i fregim els bunyols.
Per obtenir la mesura, fem servir una cullera mitjana.
Per últim,deixem que es facin rossets i els servim calents
amb una mica julivert tallat petit per sobre.
Presentada per Assumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada