2 Patates
3 Pastanagues
1 Ceba
Julivert
Sal i pebre
Oli d' 0liva
Paper d'alumini
Elaboració del plat
Talleu un full de paper d'alumini d´uns 30 o 40 cm, l'unteu amb una mica d'oli i a sobre li poseu les patates i la ceba tallades primetes.
Al damunt hi col·loqueu el peix net i salpebreu.
Ratlleu les pastanagues per sobre i tireu un bon raig d'oli d'oliva.
Tapeu-ho amb el paper d'alumini i introduiu-ho al forn ja calent durant uns 20 minuts.
Ho serviu amb el mateix paper tancat.
Bon profit!
Al damunt hi col·loqueu el peix net i salpebreu.
Ratlleu les pastanagues per sobre i tireu un bon raig d'oli d'oliva.
Tapeu-ho amb el paper d'alumini i introduiu-ho al forn ja calent durant uns 20 minuts.
Ho serviu amb el mateix paper tancat.
Bon profit!
Recepta presentada per: Assumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada