Foto: Conxi Parrado |
Ingredients:
1 Cua de rap
5 Patates
8 Gambes
1/2 kg de musclos
1 Ceba
2 Tomàquets madurs
1 Got de vi blanc del Panadès
Brou de peix
Oli d'oliva
Sal Pebre
Per la picada:
2 Alls
5 Ametlles
5 Avellanes
1 Cullarada de farina
Julivert
Elaboració del plat
Salpebreu i el marqueu la cua de rap amb oli d'oliva.
Feu el mateix amb les gambes i reserveu.
En una cassola obriu els musclos al vapor amb un gotet de vi blanc.
En el mateix oli feu el sofregit.
Ratlleu la ceba i sofregiu-la a foc lent. Un cop feta afegiu el tomàquet i quan estigui ben fregit,afegiu-hi el gotet de vi i deixeu-ho uns 5 minuts que redueixi.
Peleu les patates i les talleu escapçant-les. Això farà que deixin el midó i la salsa quedi més espessa.
Les incorporeu al sofregit i tot seguit afegiu el brou de peix, mirant que cobreixi les patates. Deixeu-ho bullir 15 minuts i afegiu-hi el rap, les gambes i els musclos.
Feu la picada, amb les ametlles avellanes els alls i julivert. Agafeu una mica de brou i la cullerada de farina, barregeu tot bé i aboqueu la barreja a la cassola.
Deixeu uns cinc minuts més i ja el tindreu llest.
BON PROFIT.
Recepta presentada per: Conxi Parrado
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada