Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SUQUET DE RAP AMB PATATES MUSCLOS I GAMBES

dimarts, 2 d’abril del 2024

 

Foto: Conxi Parrado

Ingredients:

1 Cua de rap

5 Patates

8 Gambes

1/2 kg de musclos

1 Ceba

2 Tomàquets madurs

1 Got de vi blanc del Panadès

Brou de peix

Oli d'oliva

Sal Pebre


Per la picada:

2 Alls

5 Ametlles

5 Avellanes

1 Cullarada de farina

Julivert



Elaboració del plat

Salpebreu i el marqueu la cua de rap amb oli d'oliva.
Feu el mateix amb les gambes i reserveu.
En una cassola obriu els musclos al vapor amb un gotet de vi blanc.
En el mateix oli feu el sofregit.
Ratlleu la ceba i sofregiu-la a foc lent. Un cop feta afegiu el tomàquet i quan estigui ben fregit,afegiu-hi  el gotet de vi i deixeu-ho uns 5 minuts que redueixi.

Peleu les patates i les talleu escapçant-les. Això farà que deixin el midó i la salsa quedi més espessa.

Les incorporeu al sofregit i tot seguit afegiu el brou de peix, mirant que cobreixi les patates. Deixeu-ho bullir 15 minuts i afegiu-hi el rap, les gambes i els musclos.

Feu la picada, amb les ametlles avellanes els alls i  julivert. Agafeu una mica de brou i la cullerada de farina, barregeu tot bé i aboqueu la barreja a la cassola.

Deixeu uns cinc minuts més i ja el tindreu llest.


BON PROFIT.

Recepta presentada per: Conxi Parrado



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada