Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Llenties estofades

divendres, 5 de desembre del 2025

 Ingredients:

Llenties 

Cap de costella de porc 

1 tall de cansalada viada 

1 ceba grossa 

Oli d'oliva 

1 cabeça d'alls 

1 fulla de llorer 

Tomàquet 

Sal

Preparació:

Posem en remull les llenties el dia abans. Fet ai´ò, en una olla o cassola amb tapa hi posem l'oli a escalfar. Afegim el cap de costella i la cansalada, tot tallant a trossets petits. Enrossim la ceba i després, si es vol, hi tirem una mica de tomàquet. Quan tot estigui ben enrossit aboquem l'aigua. Seguidament hi tirem les llenties ben rentades, el llorer i la cabeça d'alls. Ho deixem coure poc a poc, cosa que és molt important, ja que si es couen de pressa es poden desfer. Mirem si estan bé de sal abans de treure-les del foc, i llest.

Recepta elaborada per Assumpció Volart

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada