Foto de Cati |
Ingredients:
3-4 carxofes
50-75 gr de pernil ibèric en tires petit
Sal i pebre
Oli d'oliva
Llimona o julivert per posar les carxofes i que no s'oxidin
Formatge ratllat (opcional)
Elaboració del plat:
Es treuen unes quantes fulles i el tronc de les carxofes, les rentem i les posem en un bol amb aigua amb llimona o julivert.
Les posem senceres en una Casasola amb aigua bullint amb una mica de sal i les deixem que es coguin uns 10 minuts.
Les traiem , deixem escórrer i que es refredin una mica.
Es tallen per la meitat i posar-les en una safata pel forn, salpebrar-les i posar el pernil repartit per sobre i també si es vol una mica de formatge ratllat, per últim un rajolí d'oli.
Al forn prees calfat uns 10 minuts.
BON PROFIT!!!!!!
Presentada per Cati
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada