Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CARXOFES AMB PERNIL IBÈRIC

dimecres, 29 de gener del 2020
Foto de Cati

Ingredients:


3-4 carxofes
50-75 gr de pernil ibèric en tires petit
Sal i pebre
Oli d'oliva
Llimona o julivert per posar les carxofes i que no s'oxidin
Formatge ratllat (opcional)


Elaboració del plat:



Es treuen unes quantes fulles i el tronc de les carxofes, les rentem i les posem en un bol amb aigua amb llimona o julivert.
Les posem senceres en una Casasola amb aigua bullint amb una mica de sal i les deixem que es coguin uns 10 minuts.
Les traiem , deixem escórrer i que es refredin una mica.
Es tallen per la meitat i posar-les en una safata pel forn, salpebrar-les i posar el pernil repartit per sobre i també si es vol una mica de formatge ratllat, per últim un rajolí d'oli.
Al forn prees calfat uns 10 minuts.



BON PROFIT!!!!!!



Presentada per Cati

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada