Ingredients:
1kg de carn de vedella
1kg de carn picada de porc
kg de pèsols
Farina blanca
Pa ratllat
Alls
Julivert
2 ous
Sal
Pebre
Oli
Pel sofregit:
2 cebes
4 tomàquets
Alls
Julivert
Elaboració:
Barregeu les dues carns amb un bol amb els alls i el julivert tallat la sal, el pebre els ous i el pa ratllat.
Ho treballeu bé, amb aquesta pasta elaboreu les mandonguilles fent unes pilotes més o menys grans. Una vegada fetes les mandonguilles les passeu per farina blanca, les fregiu i les reserveu en un plat. I ja podeu fer el sofregit amb les cebes, tomàquets i els alls.
I per últim afegim les mandonguilles.
Les deixem coure una mica perquè agafin el gust del sofregit.
Hi tirem el caldo i els pèsols i que faci xup xup. Bon Profit!!!!!!
Recepta presentada per: Conxi Parrado
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada