Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MANDONGUILLES AMB PÈSOLS

dilluns, 5 de maig del 2025


 Ingredients:

1kg de carn de vedella 

1kg de carn picada de porc 

kg de pèsols 

Farina blanca 

Pa ratllat 

Alls 

Julivert 

2 ous 

Sal 

 Pebre 

 Oli 

 Pel sofregit: 

2 cebes 

4 tomàquets 

Alls 

 Julivert


Elaboració:

Barregeu les dues carns amb un bol amb els alls i el julivert tallat la sal, el pebre els ous i el pa ratllat. 

Ho treballeu bé, amb aquesta pasta elaboreu les mandonguilles fent unes pilotes més o menys grans. Una vegada fetes les mandonguilles les passeu per farina blanca, les fregiu i les reserveu en un plat. I ja podeu fer el sofregit amb les cebes, tomàquets i els alls. 

I per últim afegim les mandonguilles. 

Les deixem coure una mica perquè agafin el gust del sofregit. 

Hi tirem el caldo i els pèsols i que faci xup xup. Bon Profit!!!!!!


Recepta presentada per: Conxi Parrado

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada