Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TARRINA D'ATVOCAT DE SALMÒ FUMAT

dimecres, 6 d’abril del 2022


 Ingredients:

100 g de salmó fumat

50 g de cogombret en  vinagre

30 g de tàperes

2 alvocats

100 g mescla d'enciams

100 g de torradetes

1 llima

Un polsim de sal

Pebre blanc

Un rajolí de soja

Vinagre de mòdena

Oli d'oliva


Elaboració del plat:

En un bol barregeu els cogombrets, les tàperes, els enciams, tot ben talladet petit, el suc de la mitja

llimona i mitja llima, oli d'oliva pebre i barregeu-ho tot bé amb vinagre de mòdena.

Talleu el salmò molt petit i ho barregeu tot i amb una anella el muntem i decorem amb fulles d'enciam

i torradetes.


BON PROFIT!


Recepta Presentada per Conxi Parrado


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada