Ingredients:
300 g de favetes tendres (poden ser fresques o congelades)
250 g de calamarsets
100 g de camagrocs frescos
100 g de gírgoles
2 grans d'all laminats
1 ceba tendra picada fina
50 ml de vi blanc sec
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre negre
Julivert fresc picat
Preparació:
Preparar les favetes (si són congelades posar-les a descongelar amb aigua tèbia). Rentar bé els calamarsets separant el cos de les potes Netejar els bolets amb un pinzell o un drap húmid ( no mullar-los gairé).
En un paella afegir un raig generós d'oli d'oliva, posar els calarmasets i deixar coure de 2 a 3 minuts fins que deixin anar l'aigua. Afegir un pèssic de sal i pebre i reservar ( sense líquid). A la mateixa paella, afegir-hi una mica més d'oli si cal i posar-hi la ceba tendra i els alls laminats. Quan comenci a daurar-se, afegir-hi les gírgoles tallades a trosssos i, al cap d'un minut, els camagrocs. Saltar-ho tots uns 4-5 minuts fins que els bolets deixin anar l'aigua i quedin tendres. Incorporar les favetes a la paellla, remenar bé i abocar-hi el vi blanc. Deixar-ho coure de 5 a 10 minuts a foc mitjà, fins que les favetes siguin tendres i el líquid s'hagi reduit.
Afegir els calamarsets reservats a la paella i saltar-ho tot plegat un parell de minuts. Ajustar de sal i pebre Espolvorejar-hi una mica de julivert fresc abans de servir
Recepta elaborada per Maria Vila


0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada