Ingredients:
Foto: Roser Blasco |
4 Llonzes de porc
1 ceba mitjana
1 taronja
1 raget de vi blanc
Oli d'oliva, sal i pebre negra
Elaboració del plat:
Poseu la paella al foc amb un raig d'oli, un cop calent hi poseu les llonzes després la sal i una mica de pebre, les sofregiu una mica però no gaire cuites. Llavors les retireu del foc i les reserveu.
A la mateixa paella i poseu la ceba ratllada i si cal hi afegiu una mica mes d'oli, deixeu que es cogui fins que estigui ven confitada però no carmelitzada. Llavors poseu-hi el raget de vi, deixeu que s'avapori i tot seguit hi poseu el suc de taronja.
Ho deixeu que redueixi una mica i seguidament hi afegiu les llonzes, deixeu que faci una mica el xup-xup tot plegat i ja estarà a punt per menjar.
Es ràpid, gustós i no embafa.
Bon profit i bona cuina !!
Presentació del plat: Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada