Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLONZES A LA TARONJA

dimarts, 14 de febrer del 2023

 Ingredients:

Foto: Roser Blasco

4 Llonzes de porc

1 ceba mitjana

1 taronja

1 raget de vi blanc

Oli d'oliva, sal i pebre negra


Elaboració del plat:

Poseu la paella al foc amb un raig d'oli, un cop calent hi poseu les llonzes després la sal i una mica de pebre, les sofregiu una mica però no gaire cuites. Llavors les retireu del foc i les reserveu.

A la mateixa  paella i poseu la ceba ratllada i si cal hi afegiu una mica mes d'oli, deixeu que es cogui fins que estigui ven confitada però no carmelitzada. Llavors poseu-hi el raget de vi, deixeu que s'avapori i tot seguit hi poseu el suc de taronja.

Ho deixeu que redueixi una mica i seguidament hi afegiu les llonzes, deixeu que faci una mica el xup-xup tot plegat i ja estarà a punt per menjar.

Es ràpid, gustós i no embafa.

Bon profit i bona cuina !!


Presentació del plat:  Roser Blasco



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada