Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TRUITA DE CALÇ0TS

dimecres, 29 de gener del 2020
Ingredients


4 ó 5 calçots
5 ous
Oli d'oliva
Pebre blanc una mica d'oli



Elaboració del plat 

Poseu els calçots al forn ( o bé amb una mica d'oli a la paella). Quan estiguin rostit els deixeu refreda una mica, i els peleu, talleu a daus i els poseu a la paella amb una mica d'oli. Els deixeu 5 ó 6 minuts a foc lent.
Si us agrada posar-hi una mica de pebre, al gust.
Seguidament bateu els ous , pujeu una mica el foc i els hi tireu, que quedin ben quallats.  Deixeu refredar.
Quan sigui freda, talleu unes llesquetas de pa de barra i talleu la truita a la mida del pa. Poseu-ho pel damunt i ja tenim una tapa bona i nutritiva.

Presentada per Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada