Ingredients
4 ó 5 calçots
5 ous
Oli d'oliva
Pebre blanc una mica d'oli
Elaboració del plat
Poseu els calçots al forn ( o bé amb una mica d'oli a la paella). Quan estiguin rostit els deixeu refreda una mica, i els peleu, talleu a daus i els poseu a la paella amb una mica d'oli. Els deixeu 5 ó 6 minuts a foc lent.
Si us agrada posar-hi una mica de pebre, al gust.
Seguidament bateu els ous , pujeu una mica el foc i els hi tireu, que quedin ben quallats. Deixeu refredar.
Quan sigui freda, talleu unes llesquetas de pa de barra i talleu la truita a la mida del pa. Poseu-ho pel damunt i ja tenim una tapa bona i nutritiva.
Presentada per Encarna Garcia
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada