Ingredients:
500 g pèsols desgranats
1 ceba
1 porro petit
1 patata mitjana 1 formatget
encenalls de pernil ibèric
oli, sal i pebre
gotets petits
Elaboració del plat:
Sofregiu la ceba tallada a trossos a la cassola que fareu servir per fer la crema.
Hi afegiu el porro i ho acebeu de coure.
Quan la ceba i el porro estan sofregits, hi afegiu la patata (pelada i tallada a trossos) i deixeu que bulli tot junt 15 minuts.
Hi afegiu els pèsols i el formaget i ho deixeu bullir tot junt 10 minuts més.
Ho escorreu tot i reserveu el caldo de coure les verdures.
Tritureu, olieu i salpebreu.
Si veieu que queda massa espès, hi afegiu una mica del caldo del que heu reservat.
Aneu triturant fins que quedi la textura desitjada.
Passeu el pernil uns minuts per la paella.
Repartiu la crema als gotets i ho guarnim amb els encenalls de pernil i un raig d'oli d'oliva per sobre.
Que vagi de gust!!!
Recepta presentada per: Cesca Rosàs
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada