Ingredients
4 Patatas de tamany gran
2 grans d'all
Oli
1 cullerada d'orenga
1 cullerada de vinagre blanc
1 cullerada de farina
Aigua
Sal
Opcional: colorante alimentario.
Elaboració del plat
Talleu les patates a làmine, saleu-les i fregiules tipo "a lo pobre".
Quan estiguin dauradetes o potxades, decanteu i escorreu l'oli.
Poseu les patates de nou, a la paella.
En un morter, piqueu bé els alls amb una mica de sal i orenga. Afegiu-hi una mica d'aigua i una cullereta de vinagre.
Esparciu una cullerada de farina sobre es patates i voltegeu-les fins que es torri la farina.
Torreu la farina i afegiu-hi la la piacada del morter fins que quedi ben incorporat en les patates.
Voltegeu durant 3 o 4 minuts i retireu.
Opcionalment es pot afegir colorant alimentari o safrà, perqu`pe quedi amb un color més ataronjat
Servir i a gaudir.
Recepta presentada per Maria José López
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada