Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATAS EN ADOBILLO

dimecres, 31 de gener del 2024

Ingredients

4 Patatas de tamany gran

2 grans d'all

Oli

1 cullerada d'orenga

1 cullerada de vinagre blanc

1 cullerada de farina

Aigua

Sal

Opcional: colorante alimentario.


Elaboració del plat

Talleu les patates a làmine, saleu-les i fregiules tipo "a lo pobre".
Quan estiguin dauradetes o potxades, decanteu i escorreu l'oli.
Poseu les patates de nou, a la paella.
En un morter, piqueu bé els alls amb una mica de sal i orenga. Afegiu-hi una mica d'aigua i una cullereta de vinagre.

Esparciu una cullerada de farina sobre es patates i voltegeu-les fins que es torri la farina.
Torreu la farina i afegiu-hi la la piacada del morter fins que quedi ben incorporat en les patates.
Voltegeu durant 3 o 4 minuts i retireu.


Opcionalment es pot afegir colorant alimentari o safrà, perqu`pe quedi amb un color més ataronjat


Servir i a gaudir.

Recepta presentada per Maria José López

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada