Ingredientes per a 4 persones:
1 kg de patates150 g de greixons
150 g de botifarra negra
4 talls de cansalada
100 g de fredolics
2 grans d'all, julivert, oli i sal.
Preparació:
Poseu aigua i sal en una cassola i coeu-hi les patates pelades i tallades a trossos. Mentrestant, fregiu la cansalada amb unes gotetes d'oli a foc lent. Reserveu-la en un plat amb paper absorbent. A la mateixa paella ofegueu la botifarra tallada a trossos i els greixons, seguidament afegiu-li els fredolics amb l'all i el julivert picats, continueu la cocció a foc mitjà. Quan les patates siguin cuites escorreu-les, poseu-les en un recipient i aixafeu-les bé.
Afegiu-hi l'ofegat que heu preparat amb la botifarra, el porc i els bolets, barregeu-ho tot bé i rectifiqueu el punt de sal.
Recepta presentada per Maria José Morales
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada