Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATES EMMASCARADES

dimecres, 31 de gener del 2024

Ingredientes per a 4 persones:

1 kg de patates
150 g de greixons
150 g de botifarra negra
4 talls de cansalada
100 g de fredolics
2 grans d'all, julivert, oli i sal.


Preparació:

Poseu aigua i sal en una cassola i coeu-hi les patates pelades i tallades a trossos. Mentrestant, fregiu la cansalada amb unes gotetes d'oli a foc lent. Reserveu-la en un plat amb paper absorbent. A la mateixa paella ofegueu la botifarra tallada a trossos i els greixons, seguidament afegiu-li els fredolics amb l'all i el julivert picats, continueu la cocció a foc mitjà. Quan les patates siguin cuites escorreu-les, poseu-les en un recipient i aixafeu-les bé.

Afegiu-hi l'ofegat que heu preparat amb la botifarra, el porc i els bolets, barregeu-ho tot bé i rectifiqueu el punt de sal.

Recepta presentada per Maria José Morales

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada