Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CONILL A LA VINAGRETA

dimarts, 26 de novembre del 2024

 Ingredients:

1 conill tallat a trossos

1 ceba

2 alls

2 tomàquets de penjar

1 pastilla de caldo

Oli, vinagre de vi, aigua, llorer i farigola

Elaboració del plat:

Posem la sal al conill mentre anem preparat la resta d'ingredients.

Tallem la ceba i els tomàquets a trossos grans i els alls pelats i tallats a la meitat.

En una cassola, preferent de fang poseu el conill, la ceba i els tomàquets, els alls, el llorer la farigola i una pastilla de caldo.

Afegim un bon raig d'oli d'oliva, el vinagre (mig got) i ho cobrim d'aigua.

El posem a coure a foc fort fins que comenci a bullir i després baixarem el foc i deixarem que es vagi fent a poc a poc a foc lent fins que estigui al punt.

Bon profit!

Recepta presentada per: Salomé Sánchez




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada