Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ROTLLETS DE COL FARCITS DE CARN

dimecres, 2 de març del 2022

Ingredients:


Per 8 rotllets:

100g de pit de pollastre picat

100g de carn de porc picada

50g d'arròs

8 fulles de col ben grossas i blanque

1/2 kg de tomaquet triturat

1 seba

oli d'oliva 

verge

1 raig de vinagre de vi blanc

una cullaradeta de pebre vermell

sal

pebre


Elaboracio del plat:

Agafem les fulles de col i les pusem a coure uns 5 minuts amb aigua bullint i un raig de vinagre. Les deixem refredar damunt un aixugamans.

Fem el farcit amb les dues carns picadas, l'arròs cru, el pebre vermell i la ceba picada. Agafem les fulles de col, posem el farciment i emboliquem.

Dins l'olla posem una fulla de col cuita al fons i al damunt hi posem els retllets. Ho tapem amb l'altra fulla i ho cobrim amb aigua. Posem al damunt la tapa d'una cassola una mica més petita perque faci pes. Ho posem al foc ràpid i quan arrenqui el bull ho baixem al mínim durant 1 hora.

Fem una salsa de tomàquet fins a confitar-la. Un cop els rotllets estiguin fets, els barregem amb la salsa.

El plat reposat fins a l'endema queda molt mes gustós!


Presentada per: Encarna Garcia

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada