Ingredients:
Per 8 rotllets:
100g de pit de pollastre picat
100g de carn de porc picada
50g d'arròs
8 fulles de col ben grossas i blanque
1/2 kg de tomaquet triturat
1 seba
oli d'oliva
verge
1 raig de vinagre de vi blanc
una cullaradeta de pebre vermell
sal
pebre
Elaboracio del plat:
Agafem les fulles de col i les pusem a coure uns 5 minuts amb aigua bullint i un raig de vinagre. Les deixem refredar damunt un aixugamans.
Fem el farcit amb les dues carns picadas, l'arròs cru, el pebre vermell i la ceba picada. Agafem les fulles de col, posem el farciment i emboliquem.
Dins l'olla posem una fulla de col cuita al fons i al damunt hi posem els retllets. Ho tapem amb l'altra fulla i ho cobrim amb aigua. Posem al damunt la tapa d'una cassola una mica més petita perque faci pes. Ho posem al foc ràpid i quan arrenqui el bull ho baixem al mínim durant 1 hora.
Fem una salsa de tomàquet fins a confitar-la. Un cop els rotllets estiguin fets, els barregem amb la salsa.
El plat reposat fins a l'endema queda molt mes gustós!
Presentada per: Encarna Garcia
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada