Foto de Josep Melgarejo |
Per 4 persones
5 patates de Bufet o Kennebec
1 botifarra crua
7 cullerades de sofregit
maionesa picant
sal i pebre
1 ou
pa rallat 1 gra d'all
Elaboració del plat
Coure les patates amb pell. Treure la pell i aixafar amb la forquilla. Afegir sal, pebre o oli d'oliva. al de picant.gust
Barrejar bé i deixar refredar.
Sofregir la botifarra desfeta i l'all picat.
Afegir 4 cullerades de sofregit i un cop ben integrat, reservar.
Per fer la bomba agafar una porció de patata de la mida d'un ou, aplanar-la amb la mà i posar-li una cullerada de carn. Arrodonir-la sense apretar molt.
Passar per ou i pa rallat i fregir amb oli ben calent uns dos minuts fins que quedin daurades.
Per fer la maionesa picant posarem al got batedor un ou, unes gotes de tabasco, 3 cullerades de sofregit, sal, pebre i oli. Muntar-la i posar al gust de picant.
Servir calentes acompanyades de maionesa i pebre vermell.
BON PROFIT!!!!!!!!
Presentada per Josep Melgarejo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada