Ingredients
Foto: Montserrat Pujadas |
Sal
Pebre
Gingebre en pols
Oli
Vi blanc, vi ranci, conyac
Aigua ( una mica)
2 cebes grans
2 tomàquets
3 pastanagues
4 branquetes d'api
6 alls
2 fulles llorer
2 trossets de canyella
Farigola
Romaní
Per la picada:
1 all escalivat
Ametlles torrades
Pel Puré:
4 moniatos
Sobrassada (per decorar)
Festucs picats (per decorar)
Elaboració del plat
En una cassola per anar el forn poseu-hi l'oli, els braons amb sal, pebre, gingebre i enrossiu-los.
Tireu-hi el vi blanc, vi ranci i una mica d'aigua fins que quedin quasi coberts.
Talleu les cebes, els tomàquets, les pastanagues i l'api i afegiu-ho a la cassola.
Afegiu-hi els alls, la canyella i les herbes.
Poseu la cassola tapada al forn a 200° durant 45 minuts, després gireu els braons, tireu-hi una mica de conyac, deixeu-los coure 30 minuts més, deixant la cassola destapada perquè quedin rossets.
Un cop cuits reserveu els braons, treieu les herbes i passeu el suc i les verdures pel passapuré.
Poseu el suc i els braons a una cassola, tireu-hi la picada i deixeu-ho coure a foc lent uns 15 minuts.
Coeu els moniatos al forn o bulliu-los amb pell. Aixafeu-los que quedin puré i doneu-li la forma amb un motlle.
Per muntar el plat:
Poseu un braó, al costat el puré de moniato i per sobre, per decorar, poseu-hi una mica de sobrassada i festucs picats.
Recepta presentada per: Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada