Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATES AMB BACALLÀ

dimarts, 18 d’abril del 2023

Foto : Roser Blasco
 Ingredients

1 kg de patates

100 g de bacallà sec

2 grans d'all

Oli d´oliva extra verge

Julivert fresc


Elaboració

Peleu i talleu les patates com per fer truita, en trossos finets.

Poseu la cassola al foc amb  una mica d'oli. 

A continuació hi poseu el bacallà tallat a trossets, rentat  però sense remullar, el sofregiu una mica i ja hi podeu posar les patates. 

Doneu-hi un parell de voltes i hi afegiu aigua calenta fins a cobrir-les. Deixeu que arrenquin el bull i abaixeu una mica el foc però que bullin una mica alegre fins que siguin cuites. Si cal, rectifiqueu de sal. 

Finalment, feu un all i oli negat i afegiu-lo a la cassola. Doneu-li un parell de voltes, apagueu el foc i deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir.

Serviu-ho amb una mica de julivert per sobre.

És un plat molt senzill però molt gustos.


Recepta presentada per: Roser Blasco




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada