Foto : Roser Blasco |
1 kg de patates
100 g de bacallà sec
2 grans d'all
Oli d´oliva extra verge
Julivert fresc
Elaboració
Peleu i talleu les patates com per fer truita, en trossos finets.
Poseu la cassola al foc amb una mica d'oli.
A continuació hi poseu el bacallà tallat a trossets, rentat però sense remullar, el sofregiu una mica i ja hi podeu posar les patates.
Doneu-hi un parell de voltes i hi afegiu aigua calenta fins a cobrir-les. Deixeu que arrenquin el bull i abaixeu una mica el foc però que bullin una mica alegre fins que siguin cuites. Si cal, rectifiqueu de sal.
Finalment, feu un all i oli negat i afegiu-lo a la cassola. Doneu-li un parell de voltes, apagueu el foc i deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir.
Serviu-ho amb una mica de julivert per sobre.
És un plat molt senzill però molt gustos.
Recepta presentada per: Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada