Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Tubercles amb llaminera de porc

dimarts, 30 de gener del 2024

Ingredients

Per a 2 persones
AOVE
Sal
Pebre vermell
Vi blac (mig got)
Llaurer (2 fulles)
Pastanaga (2)
Patata (2)
Porro (2)
All (4 dents)
Api (2 troncs)
Llaminera de porc ( 300 g)

Elaboració del plat  

En primer lloc, talleu l'all i el porro en trossos petits i sofregiu-lo a la paella amb  un raig d'AOVE.

Un cop ho tingueu potxat, talleu a daus grossos la llaminera de porc. salpebreu-la i poseu-la a la paella per marcar-la .

Per últim , afegiu la pastanaga, la patata i l'api amb la resta dels aliments durant 10 minuts aproximadament. 

Llest per emplatar!

Recepta presentada per: Assumpció Volart



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada