Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CARBASSA ROSTIDA AL FORN AMB ROMANÍ

dimarts, 30 de gener del 2024


  Ingredients;


Per 4 persones

500gr. de carbassa 

50 ml. oli d'oliva

Romaní, 2  branques

Sal 

Pebre negre


El·laboració del plat


Talleu la carbassa per la meitat. Traieu-ne les llavors per deixar-les netes.

Amb un ganivet, la tallem a tires no molt gruixudes.

Col-loqueu-les en una safata de forn, i amaniu-les amb oli, sal pebre i unes fulles de romaní.

Coure-les al forn a 180º durant més o menys 40 minuts. Aneu mirant que depèn del tipus de carbassa i de la mida del tall ha de quedar una miqueta rostida.

Agafeu el romaní fresc. Pique-lo una mica i el barregeu amb l'oli d'oliva, un pensament de sal, pebre negre i ho remeneu  amb una cullera.

Retireu la safata del forn, i amaniu la carbassa.

Podeu menjar les tires de la carbassa amb els dits. 


BON PROFIT!!!


Presentada per Conxi Parrado




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada