Ingredients;
Per 4 persones
500gr. de carbassa
50 ml. oli d'oliva
Romaní, 2 branques
Sal
Pebre negre
El·laboració del plat
Talleu la carbassa per la meitat. Traieu-ne les llavors per deixar-les netes.
Amb un ganivet, la tallem a tires no molt gruixudes.
Col-loqueu-les en una safata de forn, i amaniu-les amb oli, sal pebre i unes fulles de romaní.
Coure-les al forn a 180º durant més o menys 40 minuts. Aneu mirant que depèn del tipus de carbassa i de la mida del tall ha de quedar una miqueta rostida.
Agafeu el romaní fresc. Pique-lo una mica i el barregeu amb l'oli d'oliva, un pensament de sal, pebre negre i ho remeneu amb una cullera.
Retireu la safata del forn, i amaniu la carbassa.
Podeu menjar les tires de la carbassa amb els dits.
BON PROFIT!!!
Presentada per Conxi Parrado
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada