Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA DE FREDOLICS AMB MANDONGUILLES

dimecres, 28 de març del 2012
Ingredients:

300 grs. de fredolics
200 grs. de pa torrat a llesquetes
250 grs de carn picada
1 ou
1 litre de brou
1 ceba mitjana
1 picada d'avellanes torrades
All, julivert, safrà, oli i sal


Elaboració del plat:

Poseu oli en una olla i fregiu-hi unes petites mandonguilles (de carn picada, ou, all i julivert). Reservar-les.
En aquest mateix oli hi sofregiu la ceba tallada petita, fins que agafi un to daurat, llavors afegir-hi els fredolics tallats i deixar-ho estofar uns minuts.
Ara hi poseu el pa torrat, el brou i fer-ho bullir uns 10 minuts i tot seguit les petites mandonguilles i la picada d'avellanes.
Servir ben calenta.

Presentada per Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada