Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

VOULEVENTS DE MARISC I RAP

dijous, 22 de març del 2012
Ingredients:


12 voulevents petits
1/2 kg de rap
250 de gambetes petites
1 ceba petita
1/2 l de llet
1 nou moscada
50 gr de mantega
50 gr de formatge ratllat
1 c. sopera de farina


Elaboració del plat:

Passar el rap per la paella, però poquet
Les gambetes amb l'oli de fregir el peix i una mica de mantega
Fregir la ceba ratllada
Quan estigui rosseta posar-li la farina i la llet
Posar una mica de nou moscada
Quan està feta la beixamel, no massa espesa, posar-hi el rap tallat a trossets petits i les gambes
Omplir els voulevents i posar per sobre una mica de formatge ratllat
Gratinar uns minuts fins que quedi dauradet.

Presentada per Mª Rosa Claveria

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada