Ingredients:
12 voulevents petits
1/2 kg de rap
250 de gambetes petites
1 ceba petita
1/2 l de llet
1 nou moscada
50 gr de mantega
50 gr de formatge ratllat
1 c. sopera de farina
Elaboració del plat:
Passar el rap per la paella, però poquet
Les gambetes amb l'oli de fregir el peix i una mica de mantega
Fregir la ceba ratllada
Quan estigui rosseta posar-li la farina i la llet
Posar una mica de nou moscada
Quan està feta la beixamel, no massa espesa, posar-hi el rap tallat a trossets petits i les gambes
Omplir els voulevents i posar per sobre una mica de formatge ratllat
Gratinar uns minuts fins que quedi dauradet.
Presentada per Mª Rosa Claveria
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
VOULEVENTS DE MARISC I RAP
Publicat per
Roser Blasco
a
22:41
dijous, 22 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Marisc,
Primers plats,
Trobada Peix i marisc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada