Ingredients:
Rodó de vedella
Talls de cansalada
Claus sencers d'espècies
Dues cullerades grosses de llard
Pebre blanc
Grans d'all
Oli
Sal
Got de vi ranci sec
Ceba
Dues cullerades de farina
1 grapat de moixernons-remullats una estona abans.
Elaboració del plat
Preparem el tall rodó, introduint-li les tires primes de cansalada, i alguns grans d'all crus, claus sencer
pebre blanc i la sal necessària.
Posem en una cassola junt amb 2 cullerades grosses de llard i un bon raig d'oli.Tirem l'aigua que cobreixi la meitat del tall, i deixem que bulli i agafi color.
Després tirem el got de vi ranci sec o xerès.L'anem girant perquè es cogui de tots els costats.
En una paella posem uns talls de cansalada i la fem fondre amb uns grans d'all, ceba rallada i dues
cullerades de farina , remenant contínuament perquè no es cremi.
Seguidament tirem dins la cassola els moixernons remullats.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada