Ingredients:
Per a 8 persones
Foto: Cesca Rosàs |
400 g bacallà, 2 grans d'all,
1 patata mitjana
oli d'oliva suau, sal, llet de civada
Per a la salsa de pebrots:
8 pebrots del piquillo, 1/2 ceba, 1 gra d'all
sal, oli suau, 10 g pinyons, pebre negre
Per la olivada:
150 g olives negres sense pinyol, 4 anxoves,
1 gra d'all, 3 tomaquets deshidratats, oli
8 ametlles torrades
Elaboració del plat:
BRANDADA:
1.-Bullim la patata amb pell perquè no agafi tanta aigua. Quan sigui tébia la pelem i l'aixafem.
2.-Tallem els alls laminats i sense gèrmen i els ofeguem amb un bon raig d'oli sense que arribi a torrar-se.
3.-Afegim el bacallà dessalat i sense espines en el mateix oli dels alls (jo no els trec), i anem remenant fins que vagi deixant anar l'aigua gelatinosa.
4.-Ho posem a triturar junt amb la patata, afegint l'oli com si fesim una mahonesa.
5.-Podem anar afegint una mica de lleet, que ens seervirà per rectificar la texttura, si convé també una mica de sal.
SALSA DE PEBROTS:
1.-Aromatitzem l'all i el traiem de la paella.
2.-Amb el mateix oli sofregim la 1/2 ceba
3.-Quan agafi color hi afegim els pebrots i els pinyons i hi donem unes voltes.
4.-Ho posem a la batedora i ho triturem ben fi.
OLIVADA:
1.-Rehidratem els tomàquets
2.-Posem a la batedora les olives escorregudes, les anxoves, les ametlles, l'all sense gèrmen i els tomàquets deshidratats.
3.-Afegim oli per anar donant la textura que volem.
Ho podem presentar amb un gotet i una capa de brandada, una de salsa de pebrot i per sobre la olivada, o també amb torradetes.
Es un contrast de sabors i de colors.
Bon profit!!
Presentada per: Cesca Rosàs
Harrah's Cherokee Casino Resort - Mapyro
Find your 나주 출장안마 way 의정부 출장안마 around the casino, find where everything is located with this map. Harrah's Cherokee Casino Resort 대구광역 출장마사지 is 서산 출장안마 located in Murphy, 문경 출장샵 North Carolina.