![]() |
Foto I. Feliu |
8 llesques de pa de motlle
8 talls de pernil dolç
4 talls de formatge
Formatge ratllat
Per a la beixamel:
1 cullerada d'oli d'oliva
40 g de mantega
40 g de farina
800 cc. de llet sencera
sal, pebre i nou moscada
Elaboració del plat
Per començar feu la beixamel i reserveu-la.
A continuació, poseu al fons d'una safata de forn, 4 llesques de pa de motlle,
tot seguit, esteneu-hi beixamel per sobre les llesques i al damunt el pernil dolç, el tall de formatge i l'últim que ens queda de pernil dolç.
Tapeu-ho amb les llesques restants, cobriu-ho amb beixamel i el formatge ratllat per sobre.
Poseu-ho al forn, que tindreu pre-escalfat a 200º uns 10-15 minuts, o fins que agafi color.
Servir-ho calent.
Bon profit!!!!!
Presentada per Irene Feliu
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada