Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TORRÓ DE CREMA

dimecres, 27 de febrer del 2013
Ingredients:
200 Grs. d'ametlles crues triturades sense pell
150 Grs. de sucre llustre
3 Rovells d'ou, sense clara
75 Grs. de patata
Raspadura de llimona

Elaboració del plat:

Posem en un bol que sigui fondo, o en una cassola igualment fonda, l'ametlla i el sucre. Li afegim els
rovells d'ou i ho remenem una bona estona, uns 20-25 minuts, amb una cullera de fusta. Un cop ben
remenat posem la pasta en un motlle rectangular i el deixem que reposi.
Una estona abans de menjar-nos els torrons és aconsellable tirar-los un pols de sucre i un pols de
canyella. Per a aquest menester posem unn ferro de crema al foc tan calent com sigui posible i els
cremem. Queden molt bons.
Presentada per  Assumpció Volart




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada