Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COCA DE CABELL D'ÀNGEL

dimecres, 27 de febrer del 2013
Ingredients:

2 làmines de pasta de full rectangulars
200 gr. de cabell d'àngel.
1 ou
pinyons.
sucre.

Elaboració del plat:

Farciu una làmina da pasta de full amb el cabell d'àngel, deixant un marge d'un dit al voltant de la làmina que pintareu amb una mica d'ou batut.
Tot seguit, tapeu aquesta amb l'altra làmina i les ajuntarem amb una forquilla
Punxeu la part superior a fi que no s' infli mentre`s'enforni i la pinteu amb ou batut. Seguidament hi poseu els pinyons i el sucre a gust del consumidor.
L'enforneu a 180º uns 30' aprox. fins que estigui rossa.
Un cop cuita , deixeu refredar i  ja la tindreu llesta per menjar
Perquè els pinyons no es cremin hidrateu-los amb aigua mentre prepareu la làmina.

Presentada per Lourdes Batlles.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada